Д-р Иван Трифонов е дипломиран медик от Тракийски университет – Стара Загора. През 2018 г. започнал работа в Гастроентерологично отделение на Болница „Тракия“ при д-р Иван Сираков д.м., който го насочил и към успоредно сътрудничество с отделението в МБАЛ „Хаджи Димитър“. През 2023 г. завършил специализацията си по гастроентерология и от  август един ден през  всеки месец  извършва ендоскопски изследвания в Сливен. Датата не е постоянна, а се уговаря според графика на отделението.

Този месец  д-р Иван Трифонов ще провежда изследвания в МБАЛ „Хаджи Димитър“ на 15 декември от 8 до 17 часа.

Специалистът е убеден, че медицинската апаратура в Гастроентерологично отделение на МБАЛ „Хаджи Димитър“ е на достатъчно високо ниво за диагностика и лечение на заболявания на горните и долните отдели на гастро-интестиналния тракт – видеогастроскопия и видеоколоноскопия с биопсия, полипекотомия  и ендоскопска мукозна резекция, известни на пациентите като премахване на полипи. Оборудването осигурява необходимото качество за прецизен ендоскопски оглед, включително възможност за хромоендоскопия. 

Ендоскопските изследвания се извършват с анестезия.

Пациентите, които се интересуват от дежурството на д-р Иван Трифонов през декември, могат да получат допълнителна информация от Отделението по гастроентерология в МБАЛ „Хаджи Димитър“ на тел. 044 618 229 или на регистратурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This field is required.

This field is required.