Доц. д-р Стефан Стефанов е водещ в страната ортопед – травматолог за деца и възрастни с дългогодишен опит.

Занимава се с оперативно и консервативно лечение на дегенеративни и травматични заболявания при възрастни, коксартроза и гонартроза, ендопротезиране на тазобедрена и на колянна става. Консултира и лекува вродени костно-мускулни деформации при деца и възрастни, вродена луксация при деца от 3 месеца до 1 година, всички заболявания на опорно-двигателния апарат.

Доц. д-р Стефан Стефанов е завършил Медицински университет – София през 1985 г. Специализирал е „Ортопедия и травматология“, с допълнителни квалификация по ендопротезиране и детска ортопедия във Франция, Швейцария, Белгия, Австрия, с множество курсове в чужбина. Член е на Френската ортопедична асоциация..

Доц. д-р Стефан Стефанов работи в Университетска специализирана болница за активно лечение по ортопедия „Проф. Бойчо Бойчев“ в Горна баня. Има дълга практика като визитиращ хирург във Франция, Дубай, Гвинея, Судан и Великобритания. Има дългогодишно сътрудничество с МБАЛ „Хаджи Димитър“ – Сливен.

На 26. 01. 2024 г. прегледи и консултации ще се извършват от 10 часа след предварително запазен час на регистратурата на МБАЛ „Хаджи Димитър“ на тел. О44 618200.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This field is required.

This field is required.