На 4 декември в МБАЛ „Хаджи Димитър“ ще приема пациенти д–р Момчил Маринов, инвазивен електрофизиолог и специалист в областта на кардиостимулацията. Експертът е от екипа на доц. д–р Васил Трайков в столичната „Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда“. Член е на Европейското кардиологично дружество, Българското кардиологично дружество и на Европейската асоциация по аритмии.

Д–р Момчил Маринов консултира всички видове сърдечни ритъмни нарушения, продължително наблюдавани пациенти с имплантирани пейсмейкъри и преминали процедура за аблация на ритъма.

МБАЛ „Хаджи Димитър“ в Сливен разполага с модерна апаратура и необходимите компютърни системи за проверка на параметрите на имплантираните устройства.

„Вече са записани 20 пациенти. Някои са по собствено желание или спазват 6-месечна периодичност за проверка на пейсмейкър, други са насочени от личен лекар или наблюдаващ кардиолог. Няма пречка да са пациенти на друга болница, стига в момента да не са на стационарно лечение“ – обясни д–р Костадинка Блецова, която завежда Отделението по кардиология в МБАЛ „Хаджи Димитър“ – Сливен.

Желанието за консултация с д–р Момчил Маринов може да се заяви предварително на тел. 044 618 521. Когато е готов списъкът, всеки пациент ще бъде уведомен лично по телефона за неговия определен час и кабинета за преглед.

Необходимо е пациентът да представи цялата предходна медицинска документация, с която разполага.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This field is required.

This field is required.